Barker shoes kommer fra Northampton i England. De har eksistert siden 1880 og har utviklet seg i takt med tiden, men bevart det gode gammeldagse håndtverket.

I dagens samfunn, begynner denne kvaliteten å bli en sjelden vare!!

De fleste modellene er laget av kalveskinn, med bunnsolid oppbygning. Dobbel helkappe som stabiliserer din gange, dobbel frontkappe som ikke kolapser ved bruk, randsydd og limt etter beste metoder. Dette er sko med lang levetid.

Flere modeller kommer med ren lærsåle, ikke ideelt for vårt fuktige klima, men fortvil ikke, vi legger på en slitegummi såle UTEN ekstra kostnad for deg som ønsker det. Mange ønsker lærsåler, men må da ta hensyn ved bruk i fuktig vær.

I en Barker sko vil du ikke bli svett og fuktig, du vil ikke merke generende lukt og du vil få en sko som føles som tøfler når de er ferdig tilpasset din fot. Dette fordi alt er ekte! Det er ingen hemmelighet at man må belage seg på å måtte "gå inn" en skikkelig lærsko. Langtur første dag er ikke å anbefale, da læret må få jobbe seg til din fot og skoen tilpasse seg. Vi lover, det er verdt det!!

Nyt våre bilder her, men det er flere i butikken, om du vil ha mer
 
 

Barker shoes

 
  Her kan du besøke
hjemmesiden til Barker
Byens skomaker | Søregaten 16, Stavanger - Norge | Tlf.: +4795254991 | post@byensskomaker.no